ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Λιμάνι Μαραθόπολης: Και τώρα τρέχουμε! Στην Πάτρα χθες ο Κατσίβελας

Αγώνας δρόμου να προλάβουν

Αγώνας δρόμου γίνεται για να προετοιμαστεί ο φάκελος για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης και σε ό,τι αφορά το Δήμο Τριφυλίας το «τρέξιμο» γίνεται για την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) που είναι και το κρίσιμο ζητούμενο.

Χθες οι σχετικές εγκρίσεις που απαιτούνταν από το Δασαρχείο Κυπαρισσίας και τη Διεύθυνση Δασών Καλαμάτας, πήγαν από τον δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα και όπως εκτίμησε ο κ. Κατσίβελας σήμερα το σχετικό έγγραφο θα έφτανε στην ΠΕΧΩ, στην Τρίπολη, για την τελική έγκριση.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Διαβάζοντας την περιγραφή των ενεργειών που τώρα κάνει ο κος Κατσίβελας, τεκμηριώνετε η αδιαφορία, η τεμπελιά, ανοργανωσιά και γενικά η ψευτιά που πορεύονταν το προηγούμενο διάστημα. Με μη επικαιροποιημένες μελέτες ή μελέτες που χρειάζονται περαιτέρω δουλειά, με έγγραφα που πρέπει να τα τρέξουν άλλες κρατικές υπηρεσίες και πολλά άλλα, βγαίνουν με ύφος Καρδινάλιου να υπερασπίσουν την απραξία τους στο παρα πέντε της προθεσμίας.
    Είναι σαν να πας να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας την τελευταία ώρα, να περιμένεις στην ουρά 3-4 ώρες, να σχολιάζεις ότι δεν είναι κατάσταση αυτή, και όταν πας στο ταμείο να μην έχεις μαζί σου τον κωδικό πληρωμής.
    Ο Γιώργης ο Μίγγας η προεδράρα μας που είναι; Θέλουμε φωτογραφία να παραδιδεί τον φάκελο στον Γιούνκερ, εκπρόθεσμα βεβαίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button