Αθλητικά

Λιονέλ Μέσι: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του στο MLS και πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλον τον κόσμο και το όνομα του Αργεντινού έχει γίνει trend, καθώς δεν πρόκειται για μια απλή μεταγραφή.

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στις ΗΠΑ. Εκεί όπου πολλοί άνθρωποι έχουν ποντάρει πολλά, ώστε να τον κάνουν σύμβολο και να εκτοξεύσουν την εμπορικότητα του προϊόντος και φυσικά τα δικά τους κέρδη!

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, επικρατεί… φρενίτιδα και οι επιπτώσεις της μεταγραφής έκαναν την εμφάνισή τους. Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση του Αργεντινού, οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι έχουν εκτοξευτεί.

Πριν από μια ημέρα, ένα εισιτήριο της ομάδας για το ματς κόντρα στην Κρουζ Αζούλ στις 21 Ιουλίου κόστιζε 29 δολάρια, ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα 467 δολάρια!

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι αναμένεται να γίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για αυτό και η ζήτηση είναι τεράστια.

Παράλληλα, η μεταγραφή του Pulga έχει τεράστια επιρροή και στα Social Media.

Στην αρχή της χθεσινής ημέρας (7/6), ο λογαριασμός της Ίντερ Μαϊάμι στο Instagram είχε περίπου 900.000 followers. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο αριθμός έφτασε στα 3,2 εκατομμύρια, μέσα σε 7 ώρες!

Σήμερα έχει φτάσει τους 4,5 εκατομμύρια ακολούθους και είναι το προφίλ με τους περισσότερους από όλες τις ομάδες του MLS!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button