ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

“Λιοτρίβι Γαργαλιάνων”: Mια πρότυπη μονάδα με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ξεκίνησε τη λειτουργία της! [εικόνες – βίντεο]

Διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Μια νέα επιχείρηση στον τομέα της παραγωγής ελαιολάδου ξεκίνησε τη λειτουργία της στους Γαργαλιάνους, πριν από λίγες ημέρες, με στόχο να καλύψει τον τομέα της βέλτιστης επεξεργασίας του ελαιόκαρπου για την παραγωγή του ελαιόλαδου.

Πρόκειται για μια πρότυπη υπερσύγχρονη μονάδα με τεχνικές προδιαγραφές υψηλής κλίμακας. Η μονάδα έχει τη δυνατότητα δεξαμενισμού άνω των 500 τόνων ελαιολάδου, ενώ διαθέτει μία γραμμή ελαιοτριβείου (με δυνατότητα για δεύτερη) επεξεργασίας 150 σακιών ελαιοκάρπου ανά ώρα έκαστη.

Η τεχνογνωσία της Alfa Laval φέρνει μια νέα πραγματικότητα στην ελαιοποίηση, με εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστα μόνο λεπτά.

Το εργοστάσιο «Λιοτρίβι Γαργαλιάνων» που βρίσκεται στον κόμβο των Γαργαλιάνων, στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανίος έχει τη δυνατότητα εξαγωγής άριστης ποιότητας ελαιολάδου μέσω πρωτοποριακής μεθόδου μάλαξης ταχυθερμαντήρα contherm της Alfa Laval- Υψηλή Συγκέντρωση Πολυφαινόλων.

Στόχος της επένδυσης είναι η ανάδειξη του Τριφυλιακού Ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές.

Το εργοστάσιο «Λιοτρίβι Γαργαλιάνων» μπορεί να απορροφήσει το βασικότερο παραγόμενο προϊόν της Τριφυλίας, ενώ παράλληλα, φιλοδοξεί να στηρίξει την παραγωγή για την ποσοτική και ποιοτική της βελτίωση μέσα από ενημέρωση, εκπαίδευση και πληροφόρηση.

Θέση: Κόμβος Γαργαλιάνων, Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανός
Τηλ: 2763022500, 6972058083, 6947204970

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button