Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Λιτός ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στα Φιλιατρά [εικόνες – βίντεο]

Με σεμνό τρόπο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των μέτρων προστασίας ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στα Φιλιατρά

Προσαρμοσμένες στις έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ήταν φέτος οι εκδηλώσεις και στα Φιλιατρά για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Οι μαθητές των σχολείων των Φιλιατρών δεν παρέλασαν, όμως με την καθιερωμένη επισημότητα και φυσικά την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, κατέθεσαν στεφάνια σήμερα, στη μνήμη των ηρώων.

Ειδικότερα, στις 10.30 το πρωί τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προοδρόμου Φιλιατρών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο στην κεντρική πλατεία στον προ του Ηρώου χώρο. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους του Δήμου Τριφυλίας, της Κοινότητας Φιλιατρών και των Σχολικών Μονάδων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Φιλιατρών.

Τέλος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των Πεσόντων και η τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

πηγή φωτό & βίντεο: Παναγιώτης Λαλουσης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button