ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

«Λύση» ο… κώνος για τρύπα σε κεντρικό δρόμο της Κυπαρισσίας

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά- κατά πώς φαίνεται- ούτε και η τελευταία που κάτοικοι κι επαγγελματίες της Κυπαρισσίας βλέπουν σε τρύπες που ανοίγουν στο οδόστρωμα η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας να βάζει κώνους και, μάλιστα, ανάποδα και να «τελειώνει» εκεί το πρόβλημα.
«Λύση… του κώνου δια πάσαν “νόσον” επί του οδοστρώματος», έλεγαν με καυστικό τρόπο χθες το πρωί κάτοικοι και επαγγελματίες βλέποντας το… χάλι στην οδό Χριστιανουπόλεως, δυο βήματα από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, σε σημείο μάλιστα που οι αλλαγές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων «στέλνουν» τα περισσότερα οχήματα και δίκυκλα να περάσουν από εκεί.
Επειδή η τρύπα είναι μες στη μέση του δρόμου, πολλοί οδηγοί αναγκάζονται να «καβαλάνε» με τα οχήματά τους στο πεζοδρόμιο για να αποφύγουν τον κώνο.
Σημειώνεται ότι η τρύπα έχει μεγάλο βάθος και μάλιστα στο σημείο έχει «κουφώσει» από κάτω ο δρόμος, ως εκ τούτου υπάρχει κίνδυνος περνώντας κάποιο βαρύ όχημα να γίνει καθίζηση του οδοστρώματος και να προκληθεί υλική ζημιά στο όχημα ή ακόμα και ατύχημα με τραυματισμό.
Αντί του… κώνου δεν όφειλε η Δημοτική Αρχή να λάβει μέριμνα αποκατάστασης της ζημιάς που έχει προκληθεί στο σημείο;

Του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button