Δήμος Δυτικής Μάνης

Μάνη: Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Στις ζημιές που σημειώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου αναφέρεται ανακοίνωση της ΚΟΒ Δυτικής Μάνης του ΚΚΕ.

«Μαζί με τις τραγικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, το χαλασμένο ασθενοφόρο και λοιπά προβλήματα στις υποδομές του», όπως σημειώνεται, «ήρθαν να προστεθούν οι συνέπειες των συνεχόμενων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή.

Συγκεκριμένα το Κέντρο Υγείας πλημμύρισε! Έφυγε κομμάτι της ψευδοροφής, ενώ μέρος της ηλεκτροδότησης σταμάτησε να δουλεύει.  Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας μαζί με εθελοντές καθάριζαν πάνω από δύο ώρες το χώρο, ώστε να είναι προσβάσιμος για τυχόν περιστατικό.

Για άλλη μία φορά φαίνονται οι τραγικές ελλείψεις και η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας και συνολικότερα της δημόσιας υγείας. Την ίδια ώρα που όλες οι κυβερνήσεις στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο τους ιδιώτες της υγείας.

Ο λαός της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα από την πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν, καθώς και των τοπικών βουλευτών τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button