Αθλητικά

Μάνταλος: Συγγνώμη αν η δήλωσή μου για τον Παναθηναϊκό θεωρήθηκε υποτιμητική

Ο Πέτρος Μάνταλος, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-2, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «νιώθω σαν να αναστήσαμε έναν νεκρό».

Αυτή η τοποθέτηση του αρχηγού της Ένωσης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σήμερα ο διεθνής άσος, προέβη σε νέα δήλωση ζητώντας συγγνώμη.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.
powered by Rubicon Project

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων. Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό. γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button