Τοπικά Νέα

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν η 37χρονη και η 39χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο γυναίκες, 37 και 39 ετών, η πρώτη επειδή το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με το σύζυγο και το παιδί τους και η δεύτερη, επειδή ο άντρας της προσπάθησε να την κάψει ζωντανή μέσα στο σπίτι τους.

Η 37χρονη με πολλαπλά κατάγματα και άλλα τραύματα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Από την άλλη πλευρά, η 39χρονη αλλοδαπή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και των εκτεταμένων εγκαυμάτων στο σώμα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο 45χρονος αλλοδαπός σύζυγός της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Ήδη του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button