Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μέλος του CIOFF η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ) είναι από χθες μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου των Οργανωτών Εκδηλώσεων Λαϊκού Πολιτισμού και Παραδοσιακών Τεχνών (CIOFF)
Η αίτηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης υποστηρίχθηκε από τον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας Γεώργιο Λεβεντάκη και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας δια των εξουσιοδοτημένων για το σκοπό αυτό εκπροσώπων τους, κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Αντιδήμαρχο του Δήμου Τριφυλίας και την κ Φωτεινη Στυλιανού, Δημοτική Υπάλληλο, οι οποίες έκαναν με επιτυχία και την παρουσίαση του θέματος ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF και έγινε αποδεκτή η αίτησή μας.

Όπως ενημερώνει σε ανάρτησή της η Αντιδήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου, “Επίσης μέλος του παραπάνω οργανισμού έγινε από χθες και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών με την πρωτοβουλία και επιμέλεια της Προέδρου του κ. Βιβής Παντελάκη, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων και για την επιτυχία της αυτή!
Ευχαριστούμε τις εκπροσώπους του Μ.Ε.Σ.Κ κ Σόνια Τουρκολιά και κ. Γεωργία Μπελογιάννη ως επίσης και την Κατερίνα Δρούλια, ήδη μέλη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος CIOFF , για την στήριξη του αιτήματος μας και την θετική ψήφο τους.
Η θέση αυτή, μας επιφορτίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για συνεργασία με όλους τους συλλόγους της περιοχής μας, για την προβολή του τόπου μας, την τουριστική του ανάπτυξη, τον διακτινισμό και την προαγωγή, σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, του τοπικού και ελληνικού πολιτισμού μας, της λαϊκής μας παράδοσης, των ηθών και των εθίμων μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button