Αθλητικά

Μέσα με Ναυπακτιακό Αστέρα ο Πάμισος Μεσσήνης, στη Ζάκυνθο ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Μοιάζει σαν ψέμα… Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ξαναρχίζει έπειτα από διακοπή 161 ημερών (λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού).
Κάλλιο (πολύ) αργά… παρά ποτέ.

Το πρωτάθλημα στον 9ο Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι δύο μεσσηνιακές ομάδες είχε διακοπή την 4ην αγωνιστική. Τώρα για το αν θα έπρεπε να  ξεκινήσει (πολύ) νωρίτερα είναι μια μεγάλη συζήτηση. Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση (έστω και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους) και όπως είναι ήδη γνωστό θα διεξαχθεί μόνο ένας  γύρος!

Ο μεν Πάμισος Μεσσήνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα «κοντραριστεί» με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά (λόγω έργων στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης), ο δε ΑΟ Διαβολιτσίου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Με Ναυπακτιακό Αστέρα στο γήπεδο Μελιγαλά
Το Ναυπακτιακό Αστέρα αντιμετωπίζει αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά ( όχι λόγω τιμωρίας των “πρασίνων” της Μεσσήνης, αλλά εξαιτίας των έργων που γίνονται στο Στάδιο Μεσσήνης), ο Πάμισος Μεσσήνης στην επανέναρξη του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής. Είναι μεγάλο ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί ο Πάμισος Μεσσήνης μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, αλλά αυτό που προέχει είναι η μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το τέλος. Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος που έχει αρκετά καινούργια πρόσωπα στη διάθεση του ( μεταγραφικά αποκτήματα προερχόμενα από τοπικές ομάδες) θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Διαιτητής έχει οριστεί Νικόλαος Αυγερινός  από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Τσούκας  και ο Νικόλαος Σταματόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο  Γεώργιος Μπλάνας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Με πολλές αλλαγές ξεκινά την “αντεπίθεσή” του
Με ριζικές αλλαγές θα εμφανιστεί στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής ο Α.Ο. Διαβολιτσίου. Οι αλλαγές αφορούν στο τεχνικό τιμ όπου τη θέση του Αλέξη Μαντζούνη κατέλαβε ο παλιός γνώριμος Κώστας Παλαμάρας, που θα έχει συνεργάτες τους Μιχάλη Φασουλή και Γιάννη Αντωνόπουλο. Επίσης υπάρχουν ανακατατάξεις στο ρόστερ ( αποκτήθηκε πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών από τοπικές ομάδες). Οι “νερατζούρι” του Διαβολιτσίου ξεκίνησαν άσχημα το φετινό πρωτάθλημα και στις πρώτες δύο αγωνιστικές γνώρισαν ισάριθμες ήττες.  Βέβαια αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Η ομάδα του Διαβολιτσίου ξεκινά πλέον τη βαθμολογική της  “αντεπίθεση”  και αύριο αντιμετωπίζει στη Ζάκυνθο τον Α.Ο. Τσιλιβή για την 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου. Το ματς έχει οριστεί να σφυρίξει ο  Βασίλειος Τσάκαλης από την Ε.Π.Σ. Ηλείας, βοηθοί θα είναι Δημήτριος Κόρδας και Γεώργιος Καραμέρος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι  Ιωάννης Βασιλόπουλος από την Ε.Π.Σ.  Αχαΐας.

Στα πέντε κρούσματα θα αναβάλλεται ένας αγώνας της Γ` Εθνικής
Το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο έδωσε η ΕΠΟ στις ομάδες, με το οποίο θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Βασική διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο, θα είναι ότι τώρα δεν θα αρκούν τρία θετικά κρούσματα για να αναβάλλεται το παιχνίδι και η αναβολή θα δίνεται μόνο αν έχουμε πέντε και πάνω θετικά κρούσματα.

Βεβαίως, η βασική διαφορά με το προηγούμενο, θα είναι ότι οι αγωνιζόμενοι, θα έχουν υποβληθεί σε τεστ αντιγόνου τη μέρα του παιχνιδιού, ή έστω την παραμονή, ή θα έχουν υποβληθεί σε μοριακό τεστ 48 πριν το παιχνίδι, όπως ειδικότερα συστήνεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι ομάδες, καλούνται από την ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, στις 12, να έχουν στείλει την κατάσταση με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα έχουν υποβληθεί σε τεστ. Ακολούθως η ΕΠΟ, θα αποστείλει στις ομάδες της βεβαίωση μετακίνησης, με την οποία και θα μπορέσουν να μετακινηθούν στο παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί, ότι οι ομάδες εκείνες οι οποίες αγωνίζονται και σε μεσοβδόμαδες ημερομηνίες, θα πρέπει εκ νέου να υποβάλλονται σε τεστ, 24-48 ώρες πριν από την αναμέτρηση.

Αναφορικά με τα παιχνίδια, όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, πέραν από τους αθλητές που αγωνίζονται και τους προπονητές που δίνουν οδηγίες. Φυσικά στα παιχνίδια δεν θα επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στις εξέδρες, ενώ συνολικά ο αριθμός των ατόμων μέσα στο γήπεδο θα είναι ογδόντα άτομα το ανώτερο.

Τα γήπεδα θα έχουν χωριστεί σε ζώνες, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο ξεκίνημα της σεζόν, με όσους εισέρχονται στις ζώνες του αγωνιστικού χώρου (σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο χώρος των αποδυτηρίων), να είναι υποχρεωτικά οι ευρισκόμενοι στις σχετικές λίστες, έχοντας υποβληθεί σε τεστ. Οι λοιποί, οι οποίοι θα βρίσκονται εκτός αυτών των ζωνών (π.χ. δημοσιογραφικά θεωρεία), θα εισέρχονται με μάσκα και θερμομέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ώρα 1.00 μ.μ.

ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Διαβολιτσίου

Παλληξουριακός – Θύελλα Πατρών

3.00 μ.μ.

Εθνικός Σκουλικάδου – Ζάκυνθος

4.30 μ.μ.

Πάμισος Μεσσήνης – Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναιγιάλειος – Αίαντας  Γαστούνης

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Βραχνέικων

Ρεπό: Αχαϊκή

Η βαθμολογία
(σε 4 αγώνες)

1. Παναιγιάλειος  6-4 8

2. Ναυπακτιακός Αστέρας 8-3 7

3. ΠΑΟ Βάρδας   2-1  6

-. Ζάκυνθος  6-4 6

5. Αχαϊκή     1-2  5

6. Πάμισος Μεσσήνης 3-3 4

-. Διαγόρας Βραχνέικων    6-2 4

-. Αίαντας Γαστούνης 3-1  4

9. Παλληξουριακός    3-4 3

-. Εθνικός Σκουλικάδου    2-2 3

11. Θύελλα Πατρών    3-7 1

-. ΑΟ Τσιλιβή      1-8  1

13. ΑΟ Διαβολιτσίου  1-4  0

* Ρεπό έχουν κάνει ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Εθνικός Σκουλικάδου, ο Παλληξουριακός και ο Πάμισος Μεσσήνης.

* Εκκρεμούν οι αγώνες Αίαντα Γαστούνης – ΑΟ Διαβολιτσίου, Διαγόρα Βραχνέικων – Αίαντα Γαστούνης και Εθνικού Σκουλικάδου – Διαγόρα Βραχνέικων, ΑΟ Διαβολιτσίου – Εθνικού Σκουλικάδου.

 

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button