Αθλητικά

Μέσι – Μάντσεστερ Σίτι: «Μετά τον Πεπ ο Λιονέλ» – «Επισπεύδεται η μεταγραφή»

Ελάχιστες ώρες μετά την ανανέωση του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο ισπανικός Τύπος κυκλοφόρησε με κεντρικό θέμα την πιθανότητα ο Καταλανός να καταφέρει να πάρει τον Αργεντινό σούπερ σταρ από την Μπαρτσελόνα στο Etihad!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Γκουαρδιόλα υπέγραψε νέο συμφωνητικό με τους «πολίτες» μέχρι και το 2023 με απώτερο σκοπό να καταφέρει να κατακτήσει το Champions League με τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ.

Σε αυτή την προσπάθεια, δεν αποκλείεται να… ζητήσει τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παραμένει δυσαρεστημένος με αρκετά πράγματα στην Μπαρτσελόνα και το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021!

«Η ανανέωση του Πεπ, οι οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα και η δυσαρέσκεια του Μέσι, επισπεύδουν τις διαδικασίες για μια μεταγραφή την οποία στην Αγγλία θεωρούν ότι θα σημειωθεί άμεσα» αναφέρει η AS στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής.

«Μέσι ο επόμενος»

«Μέσι ο επόμενος». Με αυτό το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Λίαμ Γκάλαχερ, ιστορικός τραγουδιστής των Όασις και φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, καλωσόρισε την ανανέωση του Πεπ Γκουαρντιόλα έως το 2023.

Να σημειωθεί ότι ο Γκάλαχερ έχει υποσχεθεί πως θα κάνει μια συναυλία στην Αργεντινή σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, προοπτική που πάντως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, με τους «πολίτες».

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button