ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Μέχρι πρωίας κράτησε το κέφι στον ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας! [εικόνες]

Μια βράδια γεμάτη τραγούδι, φαγητό, ποτό, χορό και κέφι με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Στέλλα Κονιτοπούλου στο τραγούδι

Μέχρι πρωίας κράτησε το κέφι στον ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο «Στεφανής», όπου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του τιμώντας παράλληλα πρώην προέδρους του συλλόγου που με την προσφορά τους συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει τη δυναμική που διαθέτει.
Ο κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα και διασκέδασε με την Στέλλα Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος που έδωσε και τις ευχές του για τη νέα χρονιά.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής αναφέρθηκε στις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου το προηγούμενο έτος, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για το νέο έτος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισήμανε ότι είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι μόνο με συνέργειες μπορούν ξεπεραστούν τα προβλήματα, ενώ ο δήμος σχεδόν σε όλες τις δράσεις ήταν διπλά στον σύλλογο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ανοικτό κέντρο εμπορίου, κάτι το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Αναφέρθηκε στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, τις εργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και άλλα έργα που αφορούν την Κυπαρίσσια. Τέλος, ο κ, Κατσίβελας επαίνεσε τη θέση που πηρέ πρόσφατα ο σύλλογος με αφορμή τα όσα ειπωθήκαν στα Φιλιατρά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «μόνος του κάνεις δεν μπορεί να φτάσει πουθενά».

Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είπε πως νιώθει πολύ χαρούμενος που βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, χαρακτηρίζοντάς τους θαρραλέους που δεν τους πτοεί η κρίση και παίρνουν πρωτοβουλίες. Ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι ένα νέο αφήγημα για τον τόπο, όπου όλες οι δημιουργικές δυνάμεις οφείλουν να συνεργαστούν για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη κρίση. Τέλος, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα της Κυπαρισσίας, όπως είναι η αναστήλωση του Κάστρου αλλά και η δεύτερη φάση του λιμανιού της πόλης.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα, εντυπωσιάστηκε από τα όσα έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, δίνοντας έμφαση στις συνεργασίες, την εξωστρέφεια, τη στήριξη των εθίμων και την άριστη συνεργασία με την αυτοδιοίκηση. Κλείνοντας είπε πως η Περιφέρεια είναι δίπλα στην Κυπαρισσία και ολόκληρη την Τριφυλία.

Χαιρετισμό του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα μετέφερε η υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Άννα Καλογεροπούλου.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους, η πρώην πρόεδρος του πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Ειρήνη Θεοδωροπούλου.
Ο πρώην πρόεδρος Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, ο οποίος κατά την παραλαβή της πλακέτας σημείωσε πως τα μπράβο αξίζουν στα νέα παιδιά, κάθε το έργο που άφησαν το ανέβασαν στα ύψη.
Ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Αβδάλας.
Τέλος, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Παπαγεωργίου που πέτυχε πρώτος από το Λύκειο Κυπαρισσίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με το βραβείο να το παραλαμβάνει η αδελφή του.
Η βραδιά κύλησε  με πολύ κέφι και χορό, ενώ σχεδόν όλοι έφυγαν με ένα δώρο καθώς στη λαχειοφόρο κληρώθηκαν πολλά δώρα.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button