Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΕκπαίδευση

Μήνυμα Δημάρχου Πύλου – Νέστορος για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια εκατοντάδων μαθητών από διάφορες περιοχές του Δήμου μας, έφτασε στο τέλος της. Τους εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, που με κόπο και μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο και δημιουργικό μέλλον και με εφόδιο τις σπουδές τους, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα για το ατομικό τους καλό, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας μας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στον αγώνα των παιδιών και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να φτάσουν στην επιτυχία, να γνωρίζουν καλά, ότι τίποτα δεν τελείωσε. Βρίσκονται στην αρχή της διαδρομής τους και κρατούν το μέλλον στα χέρια τους, αρκεί, να έχουν πίστη στις δυνάμεις και τους στόχους τους, για ότι κι αν αποφασίσουν να πράξουν στο μέλλον.

Εγκάρδιες ευχές για υγεία, καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button