Δήμος Οιχαλίας

Μήνυμα της δημάρχου Οιχαλίας κας Γιώτας Γεωργακοπούλου για το νέο έτος

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.
Κάθε αφετηρία γεννάει πάντα την προσδοκία για ένα νέο ξεκίνημα με ενίσχυση της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα και την καθεμία προσωπικά, ξεπερνώντας αδιέξοδα, προβλήματα και αντιστάσεις.
Κάθε χρόνο εν αναμονή του νέου έτους, όλες και όλοι μας, κάνουμε τον απολογισμό μας και σχεδιάζουμε τον νέο που έρχεται.
Τον χρόνο που πέρασε, ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε ένα μεγάλο έργο για την καλύτερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών και την οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου.
Το 2023 κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, προκειμένου να αξιοποιήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια. Για τον σκοπό αυτό, κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί η κοινωνική συναίνεση και η ενότητα όλων μας.
Ας δούμε το νέο έτος ως την αφετηρία για τη θεμελίωση της ομόνοιας και της κοινωνικής συνοχής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Εύχομαι από καρδιάς, η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία, ευτυχία και ελπίδα για ένα Αλληλέγγυο και Ειρηνικό 2023.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button