Δήμος ΜεσσήνηςΕκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Μεσσήνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εξέδωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μία σημαντική στιγμή για μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων, διότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με στόχους, προσδοκίες και όνειρα. Ένα ξεκίνημα με απαιτήσεις και υποχρεώσεις που γίνεται στην πορεία συναρπαστικό αφού οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης και του πνευματικού πλούτου.

Με τη βεβαιότητα, ότι όλες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην σχολική διαδικασία θα συμβάλουν με υπευθυνότητα και συνέπεια στην επίτευξη των μαθητικών στόχων και επιδιώξεων, εύχομαι στους μαθητές, καλή πρόοδο και καλή δημιουργική σχολική χρονιά. Στους εκπαιδευτικούς και γονείς, εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!».

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Γιώργος Αθανασόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button