Αθλητικά

Μία περιουσία στοίχισε στη Ρέαλ το πρόωρο “αντίο” με Αζάρ


“Αντίο”, μετά από μία τετραετία, θα πει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Βέλγου.

Ο Αζάρ είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι το 2024 και να προσπαθήσει να πείσει τον Κάρλο Αντσελότι να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά τελικά υποχώρησε και αποχαιρετά την ισπανική ομάδα.

Πάντως αυτό το “αντίο” θα στοιχίσει αρκετά στους Μαδριλένους καθώς τα χρήματα που πληρώνεται από την Ρεάλ ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βελγίου είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αζάρ παίρνει κάπου στα 24.000.000 ευρώ το χρόνο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως η Ρεαλ θα καταβάλει τα 17.000.000 για το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς στον Βέλγο.

Θυμίζουμε πως ο Αζάρ είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να βγάζουν από τα ταμεία τους το καλοκαίρι του 2019 το ποσό των 115.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τσέλσι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button