Κόσμος

Μία 26χρονη πήρε μαζί για clubbing το μωρό της και το σκότωσε όταν έπεσε πάνω του μεθυσμένη

H νεαρή μητέρα ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάλαβε πως είχε πλακώσει το τεσσάρων μηνών μωρό της, το οποίο δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

 

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περιπτώσεις ασυνείδητων γονέων, όμως ελάχιστες περιπτώσεις μπορούν να συγκριθούν με αυτή της Μαρίνα Τίμπλι.

Η 26χρονη αποφάσισε να βγει σε ένα club στο Νιου Κι της Ουαλίας παρέα με την ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της, έχοντας μαζί και το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Εκεί υπήρξαν μαρτυρίες ατόμων που την είδαν να πετάει στον αέρα αρκετές φορές το παιδί της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ μετά από αρκετές αποχώρησε, μαζί με δύο άνδρες που γνώρισε εκεί.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό της, όμως ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάλαβε οτι το είχε πλακώσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η αδελφή της, προσπαθούσε μάταια να την ξυπνήσει και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ το μικρό είχε βρεθεί με αίμα στο στόμα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Mαρίνα Τίμπλι αδυνατούσε να σηκωθεί και να συνέλθει.

Οι εξετάσεις έδειξαν οτι το βρέφος πέθανε από καρδιακή προσβολή, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά οτι προήλθε από την πίεση που είχε ασκηθεί πάνω του. Ούτε όμως μπορούσε να το αποκλείσει.

Η έδρα του δικαστηρίου που έγινε την Παρασκευή όμως, ουσιαστικά θεώρησε πως αυτός ήταν ο λόγος και της επέβαλαν ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button