Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

“Μίκρο Χειμωνιάτικο Ταξίδι”: 15-18/2 στο Μέγαρο Χορού και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας οργανώνουν ένα μουσικό ταξίδι αποτελούμενο από τέσσερις συναυλίες, τρία masterclass και ένα σεμινάριο μουσικοκινητικής αγωγής από τις 15 έως και τις 18 Φεβρουαρίου, που θα προσφέρουν στο φιλόμουσο κοινό της πόλης ένα αξέχαστο τετραήμερο!

-Η αρχή γίνεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με ένα “ρεσιτάλ κιθάρας” του Δημήτρη Κοτρωνάκη στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας στις 21:00 σε συνεργασία με το 9ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.(Γενική είσοδος 5 ευρώ)

-Στην συνέχεια την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας , στις 20:00, “Η ζωή και η αγάπη μιας γυναίκας” θα μας οδηγήσουν από την ερωτική αναγέννηση στον εκλεκτικισμό του 20ου αιώνα με την σοπράνο Κατερίνα Παλαιολόγου και τον πιανίστα Γιάννη Αερινιώτη.(Γενική είσοδος 5 ευρώ)

-Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας , στις 20:00,θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τρεις σημαντικούς μουσικούς σε μια βράδια έκπληξη με τον Γιάννο Μαργαζιώτη στο βιολί, την Ai Motohashi στο πιάνο και τον Κόντρα Τενόρο Νίκο Σπανάτη. (Γενική είσοδος 5 ευρώ)

-Τέλος την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στην Αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας επιλεγμένοι μαθητές από το Young Talents School του Μουσικού σχολείου του Amsterdam θα συναντηθούν μουσικά με τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button