Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Έναρξη μαθημάτων σκάκι για παιδιά και ενήλικες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινήσαμε πριν δυο Κυριακές τα μαθήματα σκακιού, σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Φιλιατρών, όπως είχαμε ενημερώσει τους γονείς και τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης μας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και αγκάλιασαν τη νέα αυτή δραστηριότητα του συλλόγου μας, όπως επίσης και τους ενήλικες γνώστες σκακιού και μη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα και στήριξαν και αυτοί με τη σειρά τους αυτή μας την προσπάθειά.

Ενημερώνουμε επίσης οτι οι εγγραφές συνεχίζονται και τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά ως τις 20 Ιουλίου κάθε Κυριακή τις παρακάτω ώρες:
10:30- 11:30 τμήμα Νηπιαγωγείου- Γ’ δημοτικού
11:30-12:30 Δ’ δημοτικού- Γυμνάσιο
12:30- 14:00 Τμήμα εφήβων και ενηλίκων

Επιπλέον, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των ενηλίκων έχει οριστεί κάθε Τετάρτη στις 9 βραδιά σκακιού κατά την οποία θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος παιχνιδιών έτσι ώστε να εξασκούν οι σκακιστές τις γνώσεις που παίρνουν από τα μαθήματα και να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Κλείνοντας ευχαριστούμε και πάλι τα παιδιά, τους γονείς, τους ανθρώπους του Σκακιστικού Ομίλου, οι οποίοι προσφέρουν το χρόνο και τις γνώσεις τους, και όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Ευελπιστούμε το σκάκι να γίνει εφόδιο ζωής για όλους και να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και την επόμενη χρονιά.

Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button