ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Μαθητές Λυκείου στην Μεσσηνία έβαψαν και έκαναν επισκευές στο σχολείο τους

Την αγάπη τους στο σχολείο τους, το οποίο οι υπεύθυνοι φορείς της πολιτείας έχουν παραμελημένο επί χρόνια, έδειξαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 6ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας (πρώην Πολυκλαδικό). Το καθάρισαν, το έβαψαν, έκαναν επισκευές…

Σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου, με τίτλο “Δράσεις εθελοντισμού στο 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας” σημειώνονται σχετικά τα εξής: “Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, βρέθηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια καλυτέρευσης των συνθηκών, στο Λύκειο της Δυτικής Πόλης (βαψίματα, φροντίδα του σχολικού κήπου, επισκευές σε θρανία και καρέκλες, γκράφιτι), δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, μαζί και με τις ενέργειές τους,  για το σχολείο. Ένα σχολείο που θα έπρεπε να είναι στολίδι της πόλης με τις προδιαγραφές και τις υποδομές που διαθέτει”.

kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια σε όλους!!!Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουν όλοι να επιδεικνύουν το ίδιο ενδιαφέρον να είναι το σχολείο τους καθαρό.Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σχολικό περιβάλλον στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button