Πολιτική

«Μαθητής» του Μπακούνιν ο Χατζηδάκης, σύμφωνα με τον Μίλτο Χρυσομάλλη… (Video)

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς φιλοσόφους και επαναστάτες του 19ου αιώνα, και θεωρείται ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του αναρχισμού.

Η επιρροή του Μπακούνιν στα αναρχικά και αριστερά ρεύματα πολιτικής σκέψης και πρακτικής είναι βαθιά και σημαντική, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει «μαθητές» και στην κεντροδεξιά και ένας από αυτούς είναι ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος, υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο για τα εργασιακά σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αν θέλατε να τρολάρετε και να ασκήσετε μια κριτική στον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, θα μπορούσατε απλά να του πείτε -που είναι και αλήθεια- ότι στην ουσία εφαρμόζει, αυτά που είχε πει και ο Μιχαήλ Μπακούνιν.

Δηλαδή βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας, αποδίδει στην εργασία αυτό που της οφείλεται δίκαια και αποδίδει με τον τρόπο αυτό ασφάλεια, άνεση και αναψυχή. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια που γίνεται με αυτό το νομοσχέδιο» ισχυρίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button