Ελλάδα

Μακελειό εταιριών σεκιούριτι στη Θήβα: Νεκροί πατέρας και γιος – Για μια ταμπέλα σχολείου το φονικό (Photos | Video)

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία πατέρα και γιου έξω από σχολείο στην περιοχή Θεσπιές, στη Βοιωτία. Σε κρίσιμη κατάσταση ένα ακόμη άτομο.

Σε τουλάχιστον τρεις συλλήψεις έχουν προχωρήσει – μέχρι στιγμής – οι αστυνομικές αρχές, μετά το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι, όταν πατέρας και γιος «έπεσαν» αιμόφυρτοι από πυρά πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων ατόμων, ο οποίος κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο της Θήβας διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο ένα ακόμη μέλος της οικογένειας των δύο θυμάτων (σ.σ. ανιψιός), ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lamianews.gr», θύματα και τραυματίας εργάζονταν σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΑΣ κατάφερε να συλλάβει τρία άτομα, τα οποία είχαν αρχικά καταφέρει να διαφύγουν. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ήταν τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Πώς έγινε το μακελειό στη Βοιωτία

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμαρχος είχε αναθέσει τη φύλαξη του Λυκείου στις Θεσπιές Βοιωτίας, σε μια εταιρεία σεκιούριτι, ιδιοκτησίας του νεκρού 66χρονου. Ωστόσο, έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να απογραφεί νέα σύμβαση με την άλλη (ανταγωνίστρια) εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος τη φύλαξη του Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιοκτήτες, που είναι εξαδέλφια, παλιά είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι.

Ωστόσο στην πορεία «τα έσπασαν» έκαναν δύο χωριστές εταιρείες. Η φονική αφορμή δόθηκε με το συγκεκριμένο έργο. Μετά την λήξη της σύμβασης με την μία εταιρεία και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την άλλη, ο δήμαρχος Θεσπιών Βοιωτίας, έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: permissos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button