Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μαραθόπολη: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Δίχτυα – Catch of the day» της Κλαούντια Ντελμέρ [εικόνες]

Η Κλαούντια Ντελμέρ, μια τραγουδίστρια με καταπληκτικές φωνητικές ικανότητες, εκτός από το ταλέντο στο τραγούδι έχει και ταλέντο στην φωτογραφία!

Πραγματοποιήθηκαν εχθές το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης (πρώην δημοτικό σχολείο), παρουσία πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της της έκθεσης φωτογραφίας της Klaudia Delmer με τίτλο “Δίχτυα – Catch of the day”. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης παρουσιάζει μια σειρά έργων που αποτυπώνουν στιγμές της καθημερινότητας του τόπου μας.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καλωσόρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο το κοινό που περιηγήθηκε στην έκθεση, ενώ στον προαύλιο χώρο του σχολείου υπήρχαν διάφορα κεράσματα για το κοινό καθώς και μουσική σε χαλαρούς τόνους.

Κλαούντια Ντελμέρ

Η Ιταλοπολωνικής καταγωγής ερμηνεύτρια Klaudia Delmer μεγάλωσε στην Ισπανία και, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κλασική μουσική στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης, ήρθε στην Ελλάδα. Μπήκε στην δισκογραφία με το πρώτο της solo album “Ainola”.

Υπήρξε συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια (2006-2013) του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων “Ίκαρος” στο νησί της Ικαρίας. Στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί σε γνωστά θέατρα και φεστιβάλ και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και μουσικούς, όπως ο Μίμης Πλέσσας, που έγραψε πρωτότυπη μουσική για το δεύτερο σόλο άλμπουμ της “La Mar – Δρόμοι της θάλασσας”.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές ηχογραφήσεις παραδοσιακής και έντεχνης ελληνικής μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στους Γαργαλιάνους. Αγάπησε την Μεσσηνία σαν ιδιαίτερη της πατρίδα ενώ με στοχευμένες ενέργειες προσπαθεί να αναδείξει την πλούσια παράδοση (μουσική, γαστρονομικη κ.α.) της περιοχής μας για την οποία γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ ότι ο μέσος έλληνας.

Τίτλος έκθεσης: «Δίχτυα – Catch of the day»

Διεύθυνση: Δημοτικό Σχολείο Μαραθόπολης

Διάρκεια έκθεσης: 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12 και Σάββατο – Κυριακή 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button