ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μαραθόπολη: Νέα αδιάσειστα στοιχεία «δείχνουν» την διάρρηξη στο κατεστραμμένο σούπερ μάρκετ

 

1


Βρέθηκαν πεταγμένα τα υπόλοιπα συρτάρια τη ταμιακής μηχανής, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα (ταυτότητα – πιστωτικές κάρτες), κ.α.

Νέα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία συνηγορούν υπέρ της διάρρηξης βρέθηκαν χθες το απόγευμα στη Μαραθόπολη λίγα μέτρα από το σημείο όπου το βράδυ της Δευτέρας, 1ης Μαΐου, βρέθηκαν κάποια από τα συρτάρια της ταμιακής μηχανής του σούπερ μάρκετ. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Γαργαλιάνων όπου και παρέλαβε τα ευρήματα προκειμένου να σταλούν για τυχόν αποτυπώματα.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ το μικρό χωριό το οποίο εδώ και αρκετούς μήνες έχει πει στο στόχαστρο διαρρηκτών δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Χθες το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Α.Τ. Γαργαλιάνων το κτίριο παραδόθηκε στο ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ, ενώ από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν οι εργασίες “καθαρισμού” του κτιρίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της φωτιάς.

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button