ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μαραθόπολη: Το ενδεχόμενο διάρρηξης εξετάζεται στο κατεστραμμένο από τη φωτιά σούπερ μάρκετ «Μίγγας» [εικόνες]

 

0


Βρέθηκε «παρατημένη» σε διπλανό οικόπεδο και σε αρίστη κατάσταση η ταμιακή μηχανή του σούπερ μάρκετ.

Έπειτα από την κατάσβεση της φωτιάς και μετά το αρχικό σοκ λίγη ώρα αργότερα σήμερα το πρωί βρέθηκε ο μηχανισμός της ταμειακής μηχανής του κατεστραμμένου σούπερ μάρκετ σε διπλανό οικόπεδο σε αρίστη κατάσταση χωρίς ίχνος καψίματος. Μάλιστα, στο σημείο που βρέθηκε υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο συρματόπλεγμα το οποίο υπήρχε στο κτίριο και αποτελούσε αποθηκευτικό χώρο. Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν διαπίστωσε πως λείπουν τα δύο μεταλλικά συρτάρια του ταμείου. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες των αρχών και στο σημείο βρέθηκε εκ νέου το ανακριτικό της Π.Υ., ενώ νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν και άνδρες της σήμανσης προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, ενώ ήδη έχουν οριστεί πραγματογνώμονες από την πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Η καταστροφή του κτιρίου είναι ολοκληρωτική, ενώ οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς στα διπλανά σπίτια αλλά και καταστήματα εστίασης τα οποία διαθέτουν μπουκάλες υγραερίου (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Οι εικόνες δείχνουν από μόνες τους το μέγεθος της καταστροφής.

1

2

3

4

5

6

7

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button