Αθλητικά

Μαρινάκης μετά την Τότεναμ: «Πρωτάθλημα των Πρεσπών, ίσως θα πρέπει να δούμε κάτι αντίστοιχο με το μπάσκετ»

«Βόμβες» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League απέναντι στην Τότεναμ, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αναρωτιέται αν έχει νόημα η ενασχόληση με το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό είχε να πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το 2-2 των «ερυθρολεύκων» με την Τότεναμ. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας άφησε πολλές… αιχμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε παρά πολύ καλά, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξία ενός δις. Μόνο ο σέντερ φορ της αξίζει όσο όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Κάναμε μια υπέρβαση και με βάση τις φάσεις, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παρά τα γκολ, με το πέναλτι που δεχθήκαμε και το επόμενο τόσο σύντομα, το ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι κάτι δείχνει. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Νιώθουμε όλοι σιγουριά και μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν το βάλαμε κάτι. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια έκανε τη δήλωση που ξεχώρισε, αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Να σας πω και κάτι άλλο. Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρός. Έχω ταξιδέψει παντού με την ομάδα και πάντα με στεναχωρούσε η πορεία μας στην Ευρώπη. Δεν ήθελα να βλέπω την ομάδα και τον κόσμο που ταξίδευε να στεναχωριέται από αυτές τις πορείες. Όταν αγόρασα την ομάδα υποσχέθηκα να είναι η ομάδα αυτάρκης και ακόμα το να γίνουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σήμερα είδαμε ότι είμαστε μια τέτοια ομάδα».

Εν συνεχεία ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού επισήμανε: «Δεν ξέρω μετά από αυτά αν πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τι γίνεται στο μπάσκετ. Ισως πρέπει να δούμε κάτι αντίστοιχο και στο μπάσκετ, βλέπετε τι γίνεται στη χώρα μας. Θα τα σκεφτούμε όλα αυτά, είπαμε νομίζω πολλά. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θέλουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το να πηγαίνεις καλά στην Ευρώπη μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Δεν αντιμετωπίζουμε μόνο εμείς μεγαθήρια, αλλά μας αντιμετωπίζουν και σαν μεγαθήριο.

Θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πλέον, αν αξίζει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μήπως πρέπει να επιχειρήσουμε κάτι παρόμοιο με το μπάσκετ ή να πάρουμε μέτρα; Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, όμως πλέον η χώρα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και προβληματισμένος για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Από την κλήρωση είχα πει πως είμαι αισιόδοξος, γιατί ο Ολυμπιακός στα δύσκολα είναι πάντα νικητής».

Για το τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού: “Είδα τους παίκτες και τώρα και στο ημίχρονο τους είπα συγχαρητήρια για μας το ταβάνι είναι ο ουρανός δεν σταματάμε ο κόσμος αγαπά αυτή την ομάδα και αισθανόμαστε υπερήφανοι”.

Την εικόνα που του άφησε η ομάδα: “Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, δείτε πόσους διεθνείς έχει, τρεις σήμερα στην εθνική Πορτογαλίας, κάναμε οικονομική υπέρβαση, αλλά χαλάλι”.

Το δίλημμα πρωτάθλημα ή πορεία στην Ευρώπη: “Είμαι οπαδός. Πρώτα το πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αντιμετωπίζεις μεγαθήρια και σε αντιμετωπίζουν ως μεγαθήριο. Η Τότεναμ δεν ήρθε να κάνει τουρισμό, έτρεξε και περισσότερο από εμάς εάν δείτε τα στατιστικά”.

Tο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: “Αυτό τους είπα πριν να συγκεντρωθούν και να νικήσουν. Να παίξει η ομάδα σοβαρά και δυνατά και να νικήσει, δεν υπάρχει τίποτα άλλο.”

Το αν θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ: “Ξέρετε ότι αποφασίζω τελευταία στιγμή”.

Πηγή: gazzetta

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button