Αθλητικά

Μαρτίνς: «Θα τα δώσουμε όλα για μία ιστορική επιτυχία κόντρα στη Μίλαν»

Ο Ολυμπιακός φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι και το βράδυ της Πέμπτης (22:00) θα υποδεχθεί στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μίλαν στον «τελικό» που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής μεγάλης μάχης με την ιταλική ομάδα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν πολύ στην πρόκριση και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε μία ιστορική επιτυχία. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το έργο του Ολυμπιακού θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα έχει απέναντί του μια πολύ σπουδαία ομάδα! Ο Ιβηρας αναφέρθηκε και στον κόσμο, ο οποίος θα δώσει δυναμικό «παρών» στο φαληρικό γήπεδο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν το στόχο τους.

Οσον αφορά στον Γιάγια Τουρέ, ο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Ιβοριανός μέσος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός που τον είχε στο ρόστερ του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μίλαν: «Καλησπέρα. Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια τεράστια ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη. Πρόκειται για τεράστια ομάδα και είχαμε πει το πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε. Είχαμε πει ότι θα κριθεί ως το τέλος η πρόκριση και αυτό γίνεται. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση και εάν τα καταφέρουμε θα είναι ιστορική επιτυχία».

Για το γεγονός ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος και ξέρουμε ότι θα την έχουμε και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο. Να διαχειριστούμε σωστά και στρατηγικά το ματς αλλά και τον ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό είναι η προσέγγιση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Εάν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ εάν δεν πίστευα. Το πιστεύω και τώρα. Πιστεύω στην ποιότητα μας και στην πρόκριση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ το πιστεύω».

Για την άμυνα: «Το κάθε ματς έχει δική του στρατηγική. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Αύριο βάση της στρατηγικής μας θέλουμε να παράγουμε ξανά πολλές φάσεις αλλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες μας αύριο».

Για τον Τουρέ: «Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο. Τυχεροί που τον είχαμε. Εξαιρετικός επαγγελματίας και παίκτης. Δεν έχω τίποτα κακό να πω».

Ποντένσε: «Κίνητρο για μας η καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου των ερυθρόλευκων για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μίλαν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ομάδας του λιμανιού τόνισε πως οι πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά. «Η Μίλαν είναι τεράστια δύναμη. Είναι μια σημαντική βραδιά και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για μια ιστορική βραδιά. Σίγουρα θα είναι καυτή ατμόσφαιρα κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως με την Μπέτις και τη Ντουντελανζ και να αφήσουμε εκτός  την Μίλαν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ποντένσε ρωτήθηκε και για την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη, με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό να τονίζει. «Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα. Μου έκαναν σκληρά φάουλ αλλά δεν έπρεπε ν’ αντιδράσω έτσι. Και τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό δεν θα ξαναγίνει από μένα. Κοιτάμε μπροστά»

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button