Τοπικά Νέα

Μεγάλη επένδυση από την φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην Τρίπολη – 800 θέσεις εργασίας

Μια σημαντικού μεγέθους επένδυση από το χώρο της φαρμακοβιομηχανίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. 

Η γνωστή φαρμακοβιομηχανία DEMO της οικογένειας του ιδρυτή της Αρκά Σταύρου Δέμου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια μεγάλη επένδυση στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Η πρώτη νύξη για το θέμα έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης «Πελοπόννησος Expo» που πραγματοποιήθηκε 13-17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη όπου βραβεύθηκε η DEMO για την προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό της έργο.

Ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες σημείωσε πως ο φαρμακοβιομήχανος κ. Δέμος τον ενημέρωσε ότι έχει αγοράσει ήδη τα αναγκαία οικόπεδα, τονίζοντας πως θα καλυφθούν περί τις 800 θέσεις εργασίας άμεσα και έμμεσα.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 57.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν υπερσύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών, ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Η εταιρεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της Unicef και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button