ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μεγάλη νίκη και ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων – “Κάηκε” το κλειστό των Γαργαλιάνων! [εικόνες – βίντεο]

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 90-77 επί του Σπαρτιατικού στο κλειστό των Γαργαλιάνων και εξασφάλισε την άνοδό του στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής, προσφέροντας χαρά και συγκίνηση παράλληλα στον κόσμο των Γαργαλιάνων. 

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 90-77 επί του Σπαρτιατικού στο κλειστό γήπεδο των Γαργαλιάνων και εξασφάλισε αήττητος την άνοδό του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα στέφεται πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχοντας το απόλυτο, με 24 νίκες σε 24 παιχνίδια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Αντώνη Κούτρη είχε το “πάνω χέρι” σε ολόκληρη την αναμέτρηση και μάλιστα από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, “εκτόξευσε” τη διαφορά σε… διψήφια νούμερα. Οι παίκτες του Σπαρτιατικού στο τρίτο δεκάλεπτο κατέβασαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, μετά από πολλά εύστοχα τρίποντα, ωστόσο στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα των Γαργαλιάνων πήρε ξανά κεφάλι και τη νίκη μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Ο φίλαθλος κόσμος των Γαργαλιάνων έδωσε το… βροντερό παρών του στο γήπεδο και πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο της ομάδας στα “σαλόνια” της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και την απονομή της κούπας του πρωταθλητή!

Διαιτητές: Νάστος – Τσιμπούρης

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 20-11, 18-33, 21-15

ΓΣ Γαργαλιάνων (Κούτρης-Κλαδιανός): Καραγιαννίδης 21 (2), Γιαννακόπουλος 15, Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος 17 (2), Λαζαρίδης 19 (5), Τσαγκάνης 5 (1), Ντεμερούκας, Μητρόπουλος, Κλεφτάκης 11 (1), Μιχαλόπουλος, Δημητρακόπουλος 2.

Σπαρτιατικός (Σκιαδάς): Μπάχα 13 (4), Γκαναβιάς 6, Κοντογιώργης 4, Μπόγρης 21 (3), Σπυράκος 2, Καλλιάνης 2, Γκλέκας 2, Δανούσης 8, Γκιόκας 19 (6).

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από τα “πανηγύρια” του Γ.Σ. Γαργαλιάνων:

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button