ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μεγάλο το ενδιαφέρον των δρομέων για το “Δρόμο της Ελιάς 2018” στους Γαργαλιάνους

Περισσότερες από 400 συμμετοχές έως τώρα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το «Δρόμο της Ελιάς 2018», που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου στους Γαργαλιάνους, με τις συμμετοχές έως τώρα να ξεπερνούν τις 400!

Η ομορφιά του τοπίου αποτελεί το βασικό κίνητρα για τη δήλωση συμμετοχής και, όπως όλα δείχνουν, ο αριθμός των δρομέων που θα τρέξουν… εκεί που το γαλάζιο του Ιονίου αγκαλιάζει τους ελαιώνες με τα αιωνόβια δέντρα θα είναι μεγάλος. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Δήμο Τριφυλίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ενώ σημαντική είναι και η συνεισφορά ιδιωτών οι οποίοι «έριξαν» την ιδέα και βοήθησαν ώστε να γίνει πράξη.

Πρόκειται για έναν αγώνα που διεξάγεται σε μία παρθένα περιοχή από ανάλογες διοργανώσεις και οι φίλοι του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα 12.000 μ., τα 5.000 μ. και τα 1000 μ. για παιδιά δημοτικού. Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη και θα καλύπτεται από εθελοντές- δείκτες.

Στόχος των διοργανωτών δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του αθλητικού γεγονότος στο καλεντάρι των δρομέων μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείσει 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 9:30 πμ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων. Για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 8:30 π.μ. στην κεντρική  πλατεία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button