Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Μεθυσμένος Δανός αναστάτωσε το αεροδρόμιο Καλαμάτας

 

37b9e3f176cc3888d44f84a2e296a68f_L


Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προκάλεσε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης ένας Δανός, που φαίνεται ότι έφθασε μεθυσμένος στον διεθνή αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με την πτήση της “Primera Air Nordic” από την Κοπεγχάγη -και έκανε στο… αυτόφωρο την πρώτη του διανυκτέρευση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, ο συγκεκριμένος φέρεται να επιτέθηκε και να χειροδίκησε στη σύζυγό του μέσα στο κτήριο του αερολιμένα, αλλά και να διαπληκτίστηκε με όσους επιχείρησαν να τον… μαζέψουν. Ανάλογη συμπεριφορά, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε ο εν λόγω τουρίστας και απέναντι στους αστυνομικούς που παρενέβησαν, όπως και στους άνδρες της ΔΙΑΣ οι οποίοι κλήθηκαν και κατέφθασαν για να επέμβουν.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο… θερμόαιμος Δανός τελικά συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button