Δήμος Μεσσήνης

Μειοδοτικός διαγωνισμός για τη στέγαση του Α.Τ. Μεσσήνης

Ακίνητο για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος στη Μεσσήνη αναζητά μέσω μειοδοτικού διαγωνισμού, η Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 12 έτη και το ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος έχει ορισθεί στα 1.200 ευρώ.

Το μίσθωμα που θα προκύψει από τη δημοπρασία θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκάμηνου, όπως αυτή η μεταβολή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και από ώρα 14.00 έως 15.00, στο κτήριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, οδό Αριστομένους 123.

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού:
Το ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατυσκάλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 300 τ.μ., δηλαδή συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας περίπου 240 τ.μ. (210 τ.μ. γραφειακοί χώροι και 30 τ.μ. αποθηκευτικοί χώροι οι οποίοι δύναται να είναι και υπόγειοι), μετά στεγασμένων ή μη χώρων στάθμευσης 4 τουλάχιστον αυτοκινήτων.
Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/ κλιματισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button