Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μειοδότης για την ανακαίνιση του παλιού Λυκείου Φιλιατρών

Προχωρά η διαδικασία για το έργο της ανακαίνισης του παλιού Λυκείου Φιλιατρών, προϋπολογισμού 94.990 ευρώ, ενός εμβληματικού κτηρίου με μεγάλη ιστορία για τη ζωή της πόλης.

Το κτήριο μετά την κατασκευή του νέου Λυκείου αδρανοποιήθηκε και η φθορά του χρόνου έχει αφήσει έντονα τα σημάδια πάνω του. Έτσι, ο δήμος Τριφυλίας με ιδίους πόρους χρηματοδοτεί τις απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνισή του.

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, ομόφωνα, ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο την εταιρεία «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» με ποσοστό έκπτωσης 56%. Συνολικά στο διαγωνισμό συμμετείχαν 12 εταιρείες, ενώ δύο από αυτές τέθηκαν εκτός καθώς δεν είχαν καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που ήταν απαραίτητα για την εγκυρότητα της συμμετοχής τους. Να σημειωθεί πως η μικρότερη έκπτωση ήταν της τάξεως του 18%.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προσωρινός ανάδοχος θα κληθεί να καταθέσει τα δικαιολογητικά προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button