Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Μεσσήνη: Ανησυχία για την ασφάλεια οδηγών και ανάγκη για παραβολικούς καθρέπτες

Γιάννης Λάσκαρης-Επικεφαλής «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»-Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης

Μεγάλη είναι η ανάγκη εγκατάστασης καθρεπτών ασφαλείας δρόμου (παραβολικοί καθρέπτες)  ιδιαίτερα για κατοίκους που διαμένουν σε στενά της πόλης που έχουν έξοδο προς επαρχιακό δρόμο.

Μαζί με  ομάδα πολιτών καταγράφουμε τα  επικίνδυνα σημεία και ενημερώνουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην  εγκατάσταση  παραβολικών  καθρεπτών. Είναι ιδιαίτερο ανησυχητικό το φαινόμενο πολλών ατυχημάτων το οποίο και μας θορύβησε το τελευταίο καιρός καθώς γίνεται αδύνατη η έξοδος οχημάτων από δρόμους της πόλης μας προς το επαρχιακό δίκτυο.

Μέριμνα ωστόσο πρέπει να υπάρξει και για διαγραμμίσεις και υπεύθυνη πολιτική σε σημεία στάθμευσης επί της επαρχιακής οδού που δυσχεράνουν τους οδηγούς κατά την έξοδο τους σε δρόμους όπως οι επαρχιακοί  που οδηγούν  στη Πύλο και τη Λάμπαινα και έχουν συμβεί εξαιτίας κακής ορατότητας μέχρι και θανατηφόρα ατυχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button