Δήμος Μεσσήνης

Μεσσήνη: Δυο ομάδες κοινωνικής δικτύωσης στην υπηρεσία της πόλης

Με το σύνθημα «Μην πετάξεις τίποτα-Φτάσαμε στα Ανείπωτα» δυο ομάδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook) τίθενται στην υπηρεσία των πολιτών της Μεσσήνης  με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Πρόκειται για τις ομάδες  “Μεσσήνη …πόλη να ζεις» και «inmessini” που προσκαλούν τους πολίτες της πόλης να καταχωρούν τις προσφορές τους ή τις δωρεές τους.  Παράλληλα θα υπάρχει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για τη λειτουργία e-shop καθώς έχουμε εισέλθει σε μια εποχή που είναι μια μορφή οικονομικής  διεξόδου αλλά και διάφορων θεμάτων που αφορούν τις νέες τεχνολογίες.

Με στόχο να υπάρχει ένα κύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας οι δύο αυτές ομάδες που έχουν πολλά μέλη θα συμβάλλουν σε μια νέα στάση ζωής που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί. Τη διαχείριση των ομάδων αυτών έχει ο Γιάννης Λάσκαρης (ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος) και αποτελεί πράξη χρέους   απέναντι στην τοπική κοινωνία η υποστήριξη  του πνεύματος  της αλληλεγγύης από  αυτές τις  ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button