Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Μεσσήνη: Εικόνες που σοκάρουν – Σπίτι υγειονομική “βόμβα” μέσα στην πόλη

Ανάγκη για άμεση κατεδάφιση ερειπίου που έχει «στοιβαχτεί» άνθρωπος. Εικόνες που σοκάρουν από πολεοδομική βόμβα στη πόλη.

Του Γιάννη Λάσκαρη

Επισημοποιώ την αγανάκτηση των πολιτών που διαμένουν σε γειτονιά της πόλης της Μεσσήνης (Παπασταθοπούλου) και βρίσκονται αντιμέτωποι εδώ και πολλούς μήνες με την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ερείπιο κτίσμα στη γειτονιά τους στο οποίο κάποιοι έχουν “στοιβάξει” άνθρωπο ο οποίος κινδυνεύει από αυτή πολεοδομική βόμβα στον ιστό της πόλης.

Παράλληλα είναι μια εστία μόλυνσης που τρομάζει τους πολίτες που δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς πλέον η δυσοσμία είναι διάχυτη στη γειτονιά. Κάνουμε έκκληση να δοθεί εντολή εκκένωσης και άμεσης κατεδάφισης και επαναλαμβάνουμε ξανά όπως και στις εκκλήσεις και τις έγγραφες αναφορές μας σε υπηρεσίες δεν υπάρχει περιθώριο κινδυνεύει η δημόσια υγεία κινδυνεύουν και πολίτες που διέρχονται από ένα κτίσμα που καταρρέει. Είναι ώρες ευθυνών και προσωπικά τρομάζω και συντάσσομαι με την αγανάκτηση των συμπολιτών μου με τις εικόνες φρίκης που ερχόμαστε αντιμέτωποι και τεκμηριώνουν τις φωνές αγωνίας που εκφράζουμε μήνες. -Γκρεμίστε το φωνάζουν σύσσωμοι και έχουν απόλυτο δίκιο.

Είναι άξιο αναφοράς πως κάτοικοι της γειτονιάς βοηθούν στη σίτιση τον άνθρωπο που διαμένει εκεί και έχουν αποδείξει περίτρανα το αίσθημα αλληλεγγύης με τις ενέργειες τους. Οι εικόνες φανερώνουν το λόγο της αγωνίας τους.

Γιάννης Λάσκαρης

Δημοτικός Σύμβουλος/Γραμματέας Δ.Σ.Μεσσήνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button