Τοπικά Νέα

Μεσσήνη- Στενωσιά Πυλίας: σύσφιξη σχέσεων και πολυεπίπεδη συνεργασία

Τα θεμέλια για μια στενή συνεργασία ανάμεσα στη Μεσσήνη και τη Στενωσιά Πυλίας έβαλαν το Σάββατο σε επίσκεψη και σε συνάντηση που είχαν ενεργοί  πολίτες της Μεσσήνης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο(τον πρόεδρο και τα μέλη του) της Στενωσιάς Πυλίας, τον πρόεδρο του χωριού  και κατοίκους του χωριού.

Πραγματοποιήθηκε περιήγηση στο ζωντανό χωριό με τους φιλόξενους κατοίκους και του καταρράκτες που αποτελούν τον φυσικό του πλούτο. Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση για θέματα συνεργασίας, τέλος οι επισκέπτες απόλαυσαν τις γαστρονομικές προτάσεις της Στενωσιάς  σε κατάστημα του χωριού. Στην δράση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της Ομάδας “Πάμε Βόλτα” από την Καλαμάτα.

Αναμένεται μια πολυεπίπεδη συνεργασία σε πολιτιστικά καθώς και τουριστικά θέματα με τη σύζευξη Μεσσήνης και Στενωσιάς κάτι που όπως τονίστηκε θα επιφέρει οφέλη και στον Δήμο Μεσσήνης και στη Στενωσιά.  Συντονιστής της δράσης ήταν ο Γιάννης Λάσκαρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button