ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Μεσσηνία: Αναστάτωση στην Κυπαρισσία από κρούσμα κορωνοϊού που συμμετείχε σε μνημόσυνο

Θετικό στο τεστ του κορωνοϊού φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ότι βγήκε άτομο στην Κυπαρισσία. Στην περιοχή μάλιστα επικρατεί αναστάτωση καθώς το άτομο φέρεται ότι παρευρέθηκε την Κυραική σε μνημόσυνο σε εκκλησία της πόλης.

Παράλληλα, από τις στενές επαφές του κρούσματος προσήλθαν με συμπτώματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας άλλα δύο άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε rapid test που βγήκαν θετικά και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα μοριακού ελέγχου που ακολούθησε. Ο ΕΟΔΥ κάνει ιχνηλάτηση των επαφών, ενώ άτομα που συμμετείχαν στο μνημόσυνο αυτοβούλως προβαίνουν σε τεστ για εξέταση της κατάστασής τους.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος: «Δε χρειάζεται πανικός. Χρειάζεται προσοχή από όλους. Το νοσοκομείο Κυπαρισσίας ήταν και παραμένει ασφαλές. Η εμβολιαστική γραμμή δεν επηρεάζεται από τη λειτουργία του νοσοκομείου. Υπάρχει ανεξάρτητη είσοδος στο εμβολιαστικό μας κέντρο. Όλοι, ιδίως αυτή την περίοδο, πρέπει να προσέχουμε ακόμη περισσότερο και να τηρούμε τα μέτρα».

πηγή: tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button