Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα (4 Μαΐου), σύμφωνα και με τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ, θα τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί με συμβολική παρουσία εκπροσώπων του στο λιμάνι της πόλης, στο Μνημείο των φονευθέντων λιμενεργατών (στις 9 Μαΐου του 1934), και λόγω της πανδημίας δε θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη συγκέντρωση.

Την Πέμπτη 6 Μαΐου τα ταξικά πρωτοβάθμια σωματεία που πρόσκεινται στις τάξεις του ΠΑΜΕ (Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδ.Τομέα, Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Συνδικάτο Οικοδόμων) αλλά και το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ θα τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά με συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας στις 9.30 το πρωί. Επίσης, μεθαύριο (Μ. Σάββατο), στις 10 το πρωί, θα κατατεθούν στεφάνια στο Μνημείο των Λιμενεργατών.

Απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί από σωματεία και φορείς της Τριφυλίας στην πλατεία του δημαρχείου της Κυπαρισσίας, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 10 το πρωί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button