Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Ενδεικτικός χάρτης με τις μέγιστες θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες – Μέχρι και 46αρια τοπικά

Πιο αναλυτικά την δέουσα προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παρακάτω περιοχές, με τις θερμοκρασίες που θα παρουσιαστούν.

Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, Πιερία, Ημαθία 43 με 44 βαθμούς και τοπικά 45 με 46 βαθμούς)
Θεσσαλία (Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα 42 με 44 βαθμούς και τοπικά 45)
Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ηλεία, Μεσσηνία, Αχαία 42 με 44 βαθμούς και τοπικά 46)
Ανατολική, Βόρεια και Νότια Πελοπόννησο. (Λακωνια, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορίνθια 42 με 44 και τοπικά σε κάποιες κλειστές περιοχές 45 με 46 βαθμούς).

Κρήτη, Νότιο, Βόρειο Αιγαίο Πέλαγος, Δωδεκάνησα και Θράκη (42 με 44 βαθμούς τοπικά 45 για Κρήτη κυρίως Ηράκλειο Χανιά στις εσωτερικές κλειστές περιοχές)
για Αιγαίο και Δωδεκάνησα ( 37 με 38 και ίσως 39 βαθμούς σε Κλειστές περιοχές ) και για θράκη 37 με 38 βαθμούς και τοπικά 39 βαθμούς σε κλειστές περιοχές).

Παραπάνω βλέπετε τον ενδεικτικό χάρτη της Πελοποννήσου για τις Μέγιστες Θερμοκρασίες (Δευτέρα -Τρίτη και Τετάρτη).

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Η κυβέρνηση ΠΟΤΑΜΙ-ΝΔ μας δείχνει τα δόντια της: χωρίς το όνομα ΕΛΛΑΣ οι στολές των αθλητών του στίβου στους Ολυμπιακούς αγώνες, χωρίς το όνομα ΕΛΛΑΣ και το εθνόσημο (!!!) οι φανέλες των περιβόητων τενιστών μας… Αλλά μόνο με το όνομα της Γερμανικής εταιρίας χορηγού των φανέλων να αναγράφεται.

    Προφανώς ένα λαθάκι το οποίο διέφυγε της προσοχής ομοσπονδιών, επιτροπών, υπουργείων κλπ, στις παρουσιάσεις των εμφανισεων, στις συνεντεύξεις τύπου, κλπ, ουδείς το παρατήρησε…

    Ο εθνομηδενιστικός διεθνισμός είναι εδώ δεν υπάρχουν έθνη, σύνορα, συνειδήσεις, παρά μόνο μπολιασμός, κίνηση κεφαλαίων, εταιρικά συμβόλαια, συμβάσεις δανείων, τόκοι, κλπ, σαν να λεμε μια μικρογραφία των ΗΠΑ.

    ΥΓ: Σύμφωνα με τους Πακιστανους της περιοχης, οι “ροές” παρουσιάζουν κάμψη επειδή τα περάσματα από το Πακιστάν στο Ιράν ξαφνικά γέμισαν με ένοπλους οι οποίοι αρπάζουν τους Πακιστανούς και στην συνέχεια ζητάνε λύτρα από την οικογένεια στο Πακιστάν για να τους απελευθερώσουν, ειδάλλως τους σκοτώνουν επί τόπου. Ετσι το ταξίδι έχει γίνει πιο ακριβό (και επικίνδυνο) και η ταρίφα στην Τουρκία έχει ανέβει στα 3.500 ευρώ το κεφάλι. Βλέπεις οι Ιρανοι έχουν νέα ηγεσία και ξύπνησαν (;) βλέποντας τα πελώρια ποσά που διακινούνται μέσω του “προσφυγικού” και είπαν να πάρουν το μερίδιό τους. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία αφού οι “ειδικοί” στα κόμματα και στα ΜΜΕ μας λιβανίζουν πως “τιποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους αποφασισμένους πρόσφυγες”.

  2. Και μέσα σε αυτό το υπέροχα Πολιτικά Ορθό πλαίσιο, ελληνόφωνος αθλητής των Ολυμπιακων αγώνων δηλώνει ζωντανά στις κάμερες πως εγκαταλείπει τον αθλητισμό επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει τον φυσιοθεραπευτή του, ένα γεγονος το οποίο φροντίζουν να θάψουν άμεσα τα ΜΜΕ.

    Το αστείο είναι πως ακριβώς μια μέρα πριν ο πρωθυπουργός της Greece δηλώνει (στα αγγλικά) και ενώ συνομιλεί με εν δυνάμει “επενδυτές” από το εξωτερικό, πως, όπου να’ναι θα … βρέξει δις…

    Πραγματικά δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις. Τον επαγγελματία αθλητή που δεν έχει να πληρώσει τον φυσιοθεραπευτή του ή τον επαγγελματία πολιτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button