Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Μαίνεται η φωτιά στο Μουζάκι [εικόνες – βίντεο]

Πυρκαγιά σε ρεματιά μεταξύ Μουζακίου και Πύργου

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο σε δύσβατο σημείο σε ρεματιά μεταξύ των Κοινοτήτων Μουζακίου και Πύργου Τριφυλίας.

Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις ενώ ρίψεις έκαναν και 2 PZL.

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. 17.700.000 ζήτησαν τα δασαρχεία σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ για να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους. Η κυβέρνηση τους έδωσε μόνο 1.700.000 αλλά έδωσε 60.000.000 στα ΜΜΕ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  2. Ξαφνικά μπαίνουν φωτιές παντού μέσα σε δύο ημέρες, δεν είμαστε οπαδοί της κυβέρνησης αλλά ούτε και χαζοί, παράλληλα έχουν γεμίσει όλες οι ιστοσελίδες με σχόλια κατά του Μητσοτάκη, έτσι είναι πάρα πολύ πιθανό η σιωπηρή πλειοψηφία να αποφασίσει πως υπάρχει σχεδιο εμπρησμών με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Όσο για την αντιπολίτευση, επιγραμματικά:

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε υποβιβάσει τον εμπρησμό σε πλημμέλημα!!!

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσα σε 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για την ανανέωση του πυροσβεστικού εξοπλισμού απλά μάζευε φόρους, δισεκατομμύρια φόρους, επειδή αυτό απαιτούσαν οι δανειστές και το Βερολίνο. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μοίραζε επιδοτήσεις στους λαθρομετανάστες και έβαζε στην ΕΡΤ δελτία ειδήσεων στα Αραβικά!!!

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έκανε ούτε μία αναδάσωση πουθενά στα 5 χρόνια που κυβέρνησε!!!

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφτιαξε ούτε μία αντιπυρική ζώνη πουθενά!!!

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά το Μάτι έβγαλε ανακοίνωση (την οποία αναμετάδωσαν όλα τα ΜΜΕ αμάσητη) πως θα “κατεδάφιζε όλες τις μάντρες και όλες τις αυθαίρετες οικοδομές που κόβουν την πρόσβαση στην θάλασσα παντού στην Ελλάδα”!!!!! Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα τέτοιο, αλλά ο κ. Α. Τσίπρας, ο εκλεκτός του Πάπα της Ρώμης, έμενε ο ίδιος σε μαντρωμένη οικία εφοπλιστή κοντά στο Σούνιο η οποία όχι μόνο έκοβε την πρόσβαση στην θάλασσα αλλά και ο ιδιοκτήτης της βρισκόταν στην … Λίστα Λαγκάρντ …!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button