Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Νεκρή 58χρονη στην Τραγάνα σε απίστευτο ατύχημα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στη  Τραγάνα του Δήμου Τριφυλίας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μίας 58χρονης γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του θείου της. Κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι για να επιστρέψει στο δικό της, το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα πιο κάτω. Ωστόσο στο δρόμο φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο οδόστρωμα. Τη στιγμή που βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα πέρασε από το σημείο με το αγροτικό αυτοκίνητό του ο 75χρονος θείος της και χωρίς να το αντιληφθεί πέρασε από πάνω της! Όταν κατάλαβε ότι χτύπησε κάτι με το αυτοκίνητο κατέβηκε από το όχημα και είδε ότι πρόκειται για την ανιψιά του. Άμεσα ο 75χρονος κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την 58χρονη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα είχε επαφή με το περιβάλλον. Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι η 58χρονη αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος γίνεται από το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Κρίμα. Ζωή στην οικογένεια της άτυχης Κυρίας.
    Και μετά έχεις τον κάθε ένα σε αυτό το site να κοροϊδεύει τον δήμαρχο για τα φωτιστικά που βάζει. Έστω και αυτά κάτι είναι.. Από τους προηγούμενους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που δεν άλλαζαν ούτε λάμπα αυτός κάτι κάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button