Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Σοκάρουν τα ευρήματα των γιατρών για το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το τεσσάρων μηνών βρέφος έπειτα από την κακοποίηση που δέχτηκε από τον 20χρονο πατέρα του σε χωριό της Μεσσηνίας, όταν ο ίδιος ταρακούνησε το μωρό επειδή τον ενοχλούσε το κλάμα του.

Ο ίδιος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Η μητέρα του βρέφους που επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

Σοκάρουν τα ευρήματα των γιατρών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος φθάνοντας αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις, αιματολογικές αλλά και σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, θώρακος και κοιλίας καθώς και σε οφθαλμολογική εξέταση, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν φανερό πως το παιδί είχε κακοποιηθεί.

Χαρακτηριστικά τα μάτια του είχαν πολλαπλές κηλιδώσεις αιμορραγίες, ενώ από την αξονική, διαπιστώθηκε εκτεταμένο υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο δρέπανο και αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιάς μετωπιαίας χώρας. Επίσης διαπιστώθηκε κάταγμα 3ου και 4ου πλευρού στα αριστερά.

Όλα τα παραπάνω ιατρικά ευρήματα, κίνησαν τις υποψίες των ιατρών του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ενημέρωσαν άμεσα και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ου να μου χαθούν τέτοιοι “άνθρωποι” κάνουν παιδιά και άλλοι προσπαθούν χρόνια!!!! και δε φτάνει αυτό έχουν και υπεράσπιση !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button