Αστυνομικά

Μεσσηνία: Συλλήψεις για κλοπές σε πρατήριο καυσίμων και για τσιγαριλίκια κάνναβης

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και -5- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθησαν, χθες (11.7.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί προχθές (10.7.2020) το μεσημέρι αφαίρεσαν από πρατήριο υγρών καυσίμων χρήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, οι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 8.6.2020 έως 17.6.2020 στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, είχαν διαπράξει μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπών σε οχήματα. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button