Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Τέλος η Alpha Bank από την παραλία Καλαμάτας – Θα ακολουθήσει κι άλλο λουκέτο στη Μεσσηνία;

Η μια μετά την άλλη κλείνουν οι τράπεζες υποκαταστήματά τους στο Νομό Μεσσηνίας, δημιουργώντας ένα κλίμα ανασφάλειας και απαξίωσης στους κατοίκους.

Oι πληροφορίες της εφημερίδας “tharrosnews.gr” τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην παραλία της Καλαμάτας ήταν σωστές καθώς το υποκατάστημα χθες έκλεισε. Μάλιστα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr μια ανακοίνωση στην πόρτα, χωρίς να εξηγεί τους λόγους μιας τέτοιας απόφασης, απλώς ενημερώνει τον κόσμο ότι πλέον θα εξυπηρετείται από το κατάστημα στην οδό Αριστομένους. Το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα, όπως και της Εθνικής που έκλεισε πριν από λίγο καιρό, εξυπηρετούσε πάρα πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, το σύνολο σχεδόν του τουρισμού της περιοχής. Τώρα, ένα πολύ σημαντικό τμήμα της Καλαμάτας μένει χωρίς κανένα τραπεζικό κατάστημα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr ένα ακόμη υποκατάστημα της Alpha Bank σε μεγάλη πόλη της Μεσσηνίας φαίνεται πως θα έχει την ίδια τύχη… μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζουμε η πληροφορία να μην ισχύει, καθώς θα βάλει σε ταλαιπωρία πολλούς πελάτες της τράπεζας που θα πρέπει να μετακινούνται σε άλλη πόλη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Η Αλφα Μπανκ ξεκινησε σαν Τραπεζα Πιστεως,και μετα την εξαγορα 2 ιστορικων τραπεζων της Ιονικης και στη συνεχεια της Εμπορικης εγινε η Αλφα Μπανκ.Ολες αυτες οι εξαγορες εγιναν επι .Ι.Κωστοπουλου που καταγεται απο την Καλαματα.Επι των ημερων του Ι.Κωστοπουλου η ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ,μεγαλουργησε.Τοσυνθημα ηταν ΜΑΖΙ.Μαζι με τους πελατες,μαζι με το προσωπικο σαν συνεργατες.Αυτες ηταν περιληπτικα οι αποψεις του αειμνηστου Ι.Κωστοπουλου.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,οι διαδοχοι του Ι.Κωστοπουλου φαινεται πως δεν σεβαστηκαν το εργο του.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Η ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ οπου καταγονται οι ιδρυτες της Αλφα Μπανκ!Ετσι οπως πανε η ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button