Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μετά τις πόλεις έβαλαν στόχο και τις παραλίες οι διαρρήκτες στην Τριφυλία!

 

στομιο


ΤΙΣ παραλίες άρχισαν να προτιμούν και φέτος οι απατεώνες πραγματοποιώντας κλοπές, αφού όλο το χειμώνα οι διαρρήξεις γίνονταν στην πόλη αλλά και σε χωριά της πόλης των Φιλιατρών. 
Αυτή την φορά 2 οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην παραλία του Στομίου στα Φιλιατρά, «χτύπησαν» άγνωστοι σύμφωνα με τους παθόντες.
Οι δράστες που παρακολουθούσαν όπως φαίνεται το χώρο και καθότι από την συγκεκριμένη παραλία δεν είναι εύκολα ορατός ο χώρος στάθμευσης, έσπασαν τα τζάμια δύο αυτοκινήτων, με σκοπό να αφαιρέσουν από μέσα αντικείμενα αξίας. Όπως ανέφερε ένας εκ των ιδιοκτητών στο filiatranet.φαίνεται ότι τα οχήματα που παρκάρουν αποτελούν εύκολο στόχο καθώς οι δράστες αναζητούσαν χρήματα ακόμη και κάτω από τα πατάκια, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι χρήσιμο και τελικά εξαφανίστηκαν.
Οι ιδιοκτήτες μπορεί να μην έχασαν κάτι πολύτιμο, όμως επιβαρύνθηκαν με το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς και την ταλαιπωρία.
Το τελευταίο περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους και τους λουόμενους της περιοχής, που πλέον δεν ανησυχούν μόνο για διαρρήξεις στην οικία τους, αλλά και τις στιγμές που αναζητούν λίγη δροσιά στις παραλίες. Πάντως αποφεύγουμε αυστηρά να αφήνουμε εκτεθειμένα αντικείμενα αξίας, όπως τσάντες, πορτοφόλια, κοσμήματα, κινητά οπότε καλό είναι οι λουόμενοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παραλίες πριν πάνε για μπάνιο. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button