Αθλητικά

Μεταγραφές: «Μπαμ» με Χάμες Ροντρίγκες – Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Έτοιμος για το επόμενο «κεφάλαιο» της καριέρας του εμφανίζεται ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έφτασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο «έγραψε» 23 συμμετοχές σ’ όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, σημειώνοντας 5 τέρματα και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Ωστόσο, η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» δεν είχε την πορεία που θα ήθελαν οι δύο πλευρές, καθώς πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ο Χάμες Ρόντριγκες και οι Πειραιώτες αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως στη συμφωνία υπήρχε οψιόν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πλέον, ο σούπερ σταρ των «καφετέρος» βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής «στέγης» και όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι η Μπεσίκτας. Ο 31χρονος εμφανίζεται πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Τουρκία για λογαριασμό των «Αετών».

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Κολομβία και την Τουρκία, υποστηρίζουν πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και το deal αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, όταν Μπεσίκτας και Χάμες Ροντρίγκες θα έχουν τις τελικές επαφές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button