Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ξεκινά στην Καλαμάτα

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) γνωστοποιεί την έναρξη της 5ης σειράς του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που ξεκινά 1 Νοεμβρίου στη Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ). Είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρείες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να απευθυνθεί:

α) Στην ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρ. Πλ. Πίνδου), Γούναρη και Αγ. Ανδρέου στην Πάτρα, τηλ. 2610 318573, 2610 336352, 2610 361567, fax: 2610 361517, Αντυ Γαρδίκη, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr.

β) Στην ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Ηροδότου 6 και Κανάρη στην Καλαμάτα, τηλ. 27210 24174, Βασιλική Ζυγούρη, email: dnsi@etappeloponnisos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button