ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Μεταφέρεται η πιάτσα ταξί της Κυπαρισσίας

Τη μετακίνηση έδρας στάθμευσης των ταξί (πιάτσα) στην Κυπαρισσία αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Τριφυλίας.

Ειδικότερα, η Κοινότητα Κυπαρισσίας διαβίβασε στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, την υπ. αριθ. 43/2021 ομόφωνη απόφασή της, στην οποία αναφέρει: Εν όψει της προκείμενης έναρξης εργασιών για το έργο «OPENMALL», εισηγούμαστε την μετακίνηση της έδρας των Ταξί από την υφιστάμενη θέση του εμπορικού τριγώνου στην οδό Νοσοκομείου. Το σκεπτικό μας βασίζεται στο γεγονός ότι δεν απομακρύνονται πολύ από την ήδη έδρα τους και ότι θα βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η μετακίνηση της έδρας να γίνει με τις προϋποθέσεις που συμφωνήθηκαν μεταξύ Δήμου και της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών ταξί. Τέλος ως εναλλακτική θέση προτείνουμε την οδό Μέλιου στο σημείο που βρίσκεται το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Τσαφαράς Παναγιώτης ο οποίος ανέφερε τα εξής, « Συμφωνώ με την εισήγηση του τοπικού συμβουλίου για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί εφόσον αυτή συνοδεύεται με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών ταξί. Εναλλακτικά θα πρότεινα η πιάτσα να μεταφερθεί μπροστά από τον σταθμό του τρένου».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Πανουσιοπούλου Μαρία η οποία ανέφερε ότι, «Ψηφίζω θετικά η μετακίνηση της έδρας ταξί να γίνει στην οδό Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που συμφωνηθήκαν μεταξύ Δήμου και της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών ταξί».

Έτσι, η Ε.Π.Ζ. εισηγείται στο Δ.Σ. Τριφυλίας την έγκριση της αριθ. 43/2021 αποφάσεως της Κοινότητας Κυπαρισσίας, μετά και από την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών ταξί.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αν είναι επιβεβλημένο να μεταφερθεί η πιάτσα ΤΑΞΙ θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις της ΥΑ 41911/21 (ΦΕΚ 753/Β/25-3-21). Απαραίτητη προϋπόθεση ύπαρξη κυκλοφοριακής μελέτης ,η οποία από όσα γνωρίζω δεν υφίσταται. Θα επικαλεστούμε πάλι ότι μας πιέζει ο χρόνος; Η μεταφορά της θέσης στάθμευσης (πιάτσας) ΤΑΞΙ θα ισχύσει για το χρόνο εκτέλεσης των εργασιών ή μόνιμα ;

  2. Ρε άμα ο άλλος είναι για κόντρα για αντίρρηση και για να του μυρίζουν όλα μέχρι και πρωτοχρονιάτικα την ώρα που ο κόσμος κάθετε οικογενειακά θα βγει να διαμαρτυρηθει για να δείξει κάτι. Δεν το κατάλαβες; Φτάνει μας έχεις κουράσει. Ασχολεισου με τίποτε άλλο. Στο είπε ο κόσμος δεν το κατάλαβες; τελείωσες..Ασε εκείνους που θέλουν και μπορούν να δουλέψουν για τον τόπο. Έφτασες και σε μια ηλικία. Υπάρχει και η απόσυρση. Δεν είναι ντροπή. Ίσα ίσα δείχνει και αξιοπρέπεια. Ήμαρτον πρωτοχρονιάτικα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button