Αθλητικά

Με απουσίες περιμένει το Λεωνίδιο η Καλαμάτα -Στην Τρίπολη ο Τσικλητήρας

Τα διοικητικά της Καλαμάτας μπορούν να περιμένουν λίγο, αφού στο προσκήνιο είναι ο αγώνας της Κυριακής με το Λεωνίδιο, με τον οποίο ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για την ακρίβεια, τα μέλη της διοίκησης που έχουν απομείνει, μετά την παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν πριν από το ματς, ωστόσο οι εξελίξεις για το διάδοχο σχήμα μετατίθενται από τη νέα εβδομάδα.
Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και είναι για την 11η αγωνιστική του 5ου Ομίλου. Οι «μελανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους με τον προπονητή, Έλβιο Μάνα να περιμένει τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος έκανε χαλαρό πρόγραμμα χθες και λογικά δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα συμμετοχής.
Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα φαίνεται ότι αποτελούν οι Τσατσόπουλος (επιστρέφει στον Ατρόμητο) και Τσεμπερίδης, ενώ διαφορετική περίπτωση δείχνει αυτή του Κουρέλλα, ο οποίος έχει πάρει άδεια, λόγω οικογενειακού θέματος. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ορέστης Νικολόπουλος.
Παρά τις απουσίες η Καλαμάτα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρά τη θέση της στην τελευταία θέση του Ομίλου παντως ο Έλβιο Μάνα εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών, αφού η ομάδα της Αρκαδίας θα παραταχθεί με νεανικό ενθουσιασμό, χωρίς να έχει να χάσει τίποτα απέναντι στο φαβορί προβεβλημένο αντίπαλό της…

Τρεις απόντες μετράει ο Κακαλέτρης στον Τσικλητήρα για Τρίπολη
Παρελθόν από τον Τσικλητήρα αποτελούν ο Οντβόνγκ, ο Μπροκάκης και κατά πάσα πιθανότητα ο Ακασού, ο οποίος παραμένει …άφαντος μετά τις γιορτές.
Ωστόσο, μετά την επιστροφή του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί στο πυλιώτικο στρατόπεδο και η ομάδα θα ταξιδέψει με αξιώσεις στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. τον Παναρκαδικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Νέα χρονιά με «καλή αρχή και θετικό αποτέλεσμα» ζητάει ο Νίκος Κακαλέτρης, καλώντας τους παίκτες τους να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο έχει αναλυτικότερα ως εξής:
Κυριακή 7/1/2018, 3 μ.μ.
Καλαμάτα-Λεωνίδιο
Αστέρας Βλαχιώτη-Αχαϊκή
ΠΑΟ Βάρδας-Πανηλειακός
Αστέρας Αμαλιάδας-Ζάκυνθος
Διαγόρας Βραχνέικων-Παλληξουριακός
Παναρκαδικός-Τσικλητήρας Πύλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button